*

BEZOEKERSINFORMATIE


KLIK HIER VOOR Bereikbaarheid & Parking
Onze eventlocatie is met elk vervoersmiddel gemakkelijk te bereiken!
Kom je met de auto, dan vind je vlakbij parking op de Vogelzanglaan.
Je kan gratis parkeren op de openbare weg op de Vogelzanglaan (500 parkeerplaatsen), de Jan Van Rijswijcklaan (200 parkeerplaatsen), Desguinlei (400 parkeerplaatsen) en op verschillende parkings in de omgeving (Le Grellelaan, Beukenlaan, …).

Je kan betalend parkeren op de bezoekersparking van Antwerp Expo voor
€ 7,00 per dag. Je kan daar rechtstreeks contant aan de parkeerbeheerder betalen.

Aan beide ingangen van Antwerp Expo zijn aangepaste plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers.

Maar wat doe je als je liever de auto aan de kant laat?
Geen probleem, dan neem je gewoon de tram, bus of fiets. En stop je vlak voor de deur. KLIK HIER VOOR INFORMATIE OPENBAAR VERVOER

De ligging van Antwerp Expo is onverslaanbaar!
Centrale ligging in de Benelux, overal gemakkelijk te bereiken:
Brussels Airport binnen 25 minuten rijden
Luchthaven Antwerpen binnen 10 minuten rijden, directe vluchten van/naar Londen & Manchester
Station Antwerpen Centraal voor hogesnelheidstreinen (Thalys, TGV)
Amsterdam binnen 2 uur rijden
Parijs binnen 3 uur rijden

IS ER GRATIS WIFI IN DE HALLEN?
Ja, maak verbinding met het openbaar netwerk ‘Antwerp Expo’. Eind mei 2023 staat de plattegrond met de deelnemerslijst inclusief  standnummers op deze website.

Overnachting nodig?
Events organiseren rijmt op weinig slaap – oké ja, figuurlijk.
Waarom boek je dus geen hotel in de buurt? Met een fris hoofd en een stevig ontbijt kan je er weer tegen. KLIK HIER VOOR EEN PAAR SUGGESTIES
TIP: Zoals je op onderstaande route kan zien ligt het Hotel Crowne Plaza op loopafstand van Antwerp Expo, je kan aldus je auto op het parkeerterrein laten staan! (het parkeertarief van Crowne Plaza is maar liefst € 17,- voor een overnachting).

KUNNEN WIJ JE HELPEN?  KLIK HIER VOOR ANTWOORDEN OP VEEL GESTELDE VRAGEN.
HAL 2Welkom in Antwerpen

Welkom in Antwerpen! Laat je inspireren voor een bruisende ervaring vol mode, shopping, gastronomie, cultuur en architectuur. Wat er ook op je citytrip-checklist staat, Antwerpen heeft het allemaal. KLIK HIER en plan je bezoek!
Hoe kunt u een stand reserveren?
Een stand reserveren is eenvoudig, klik op onderstaande afbeelding voor het inschrijfformulier en meer informatie.
Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan een e-mail naar: info@niesjewolters.nl of bel Suzan en Paul op 06 300 99 458
OPBOUWDAG: vrijdag 16 juni van 12.00 uur tot 17.00 uur of op de beursdag van 07.00 uur tot 9.45 uur, waarna de losdeur aan de achterzijde van het complex wordt gesloten. Kom voordat je de auto gaat uitladen naar onze registratietafel en haal je deelnemers-button op, draag die gedurende je verblijf zichtbaar. Opruimen: Van zaterdag 17 juni van 17.00 uur tot 19.00 uur. Bezoekers hebben voor 17.00 uur betaald en kunnen erop rekenen dat alle stands dan aanwezig zijn. Deelnemers die voor 17.00 uur hun spullen pakken, beschadigen het aanzien van de beurs en zijn niet meer welkom op toekomstige beurzen.

Tijdens de opbouwdag kunnen deelnemers gratis parkeren. Een parkeerplaats vinden tijdens een evenement is niet altijd even makkelijk. Maar gelukkig is de Vogelzanglaan om de hoek. U en bezoekers kunnen hier gratis parkeren.
Deelnemers die zaterdagochtend komen opbouwen kunnen dat doen tussen 7.00 uur tot 9.45 je ontvangt, na melding bij de parkeerwacht dat je een deelnemer bent, van de parkeerwacht een kostenloos ticket voor 1 uur om je auto uit te laden. Ben je van plan na het uitladen van je auto van het parkeerterrein af rijden (om gratis langs de weg te parkeren) dan moet je dat dus binnen 1 uur doen. Blijf je de hele dag op het parkeerterrein staan dan betaal je aan de parkeerwacht € 7,00 Laat je keuze vooraf bij het inrijden weten aan de parkeerwacht.


Op vertoon van uw deelnemers-button kan u gedurende de beursdag gratis gebruik maken van het toilet. Tijdens de opbouwdag is het toilet in de entreehal open.

IS ER GRATIS WIFI IN DE HALLEN? Ja, maak verbinding met het openbaar netwerk ‘Antwerp Expo’. Er staat een pinautomaat in de centrale entreehal, let wel een geldopname is beperkt tot € 250,00 en... zolang de geldvoorraad strekt. Wij adviseren onze deelnemers (voor het verhogen van je omzet) een SumUp pinautomaat te kopen een eenvoudig apparaatje die  je al vanaf een paar tientjes kan kopen, veel standhouders werken daar al tot volle tevredenheid mee.

Eind mei 2023 staat de plattegrond met de deelnemerslijst inclusief  standnummers op deze website.

Online tickets zijn te koop vanaf oktober 2022

Direct naast Antwerp Expo op loopafstand bevindt zich
een camper-parkeerplaats.
klik op het logo voor meer informatie.
DEELNEMERSINFORMATIE:
Dubbelklik om deze tekst te bewerken
                   GROTE INT. POPPEN EN TEDDYBERENBEURS
                   Zaterdag 17 juni 2023 open van 10.00 tot 17.00 uur

BEZOEKERS EN DEELNEMERS INFORMATIE
DEELNEMERSINFORMATIE:
Je hond meenemen naar een druk evenement, hoe fijn is dat voor je viervoeter?
Te vaak hebben we als baasje een leuke dag, maar is het voor de hond minder leuk dan wij beseffen. Een evenement barst van de geluiden, geuren, en mensen met aai- en grijpgrage handen, voor een hond kan een evenement een regelrechte hel zijn, veel honden vertonen stress of zelfs uitputtingsverschijnselen. Wij als organisatie én hondenliefhebbers adviseren: Laat je hond gewoon lekker thuis en doe 'm dit niet aan.
Kan jij je hondje niet alleen thuis laten? Antwerp Expo staat alleen kleine hondjes toe en/of hulphonden.