Niesje Wolters van Bemmel
Sinds 1976 gespecialiseerd in de organisatie van exclusieve poppen en berenbeurzen.
Niesje Wolters van Bemmel organiseert sinds 1976 exclusieve poppen, teddyberen, poppenhuizen en poppenhuisminiaturenbeurzen. Onze deelnemers bieden een kwalitatief hoog maar ook veelzijdig assortiment van hedendaagse, oude en antieke verzamelpoppen. Teddyberen van bekende kunstenaars presenteren een indrukwekkend collectie en gerespecteerde aanbieders van prachtige mohair stoffen, patronen, boeken, kleding en overige materialen zorgen ervoor dat de hobbyist alles aantreft om zelf thuis aan de slag te gaan.
Elke dag weer besteden de deelnemers aan de beurzen vele uren aan hun geliefde hobby: beren of poppen maken. De fantasie van de deelnemers is grenzeloos. Grillige fantasiefiguren,  lieve meisjespoppen en niet te vergeten de levensechte babypoppen, nog steeds de trend van de laatste jaren.


Teddyberen maken is bijna tot een kunst verheven. De handgemaakte beer krijgt net dat extraatje wat bij de fabrieksbeer ontbreekt. Voor de berenmaaksters zijn er honderden soorten mohair waar men rustig een keuze uit kan maken na een deskundig advies. Vele bezoekers doen weer inspiratie op bij de demonstraties. Patronen, boeken en magazines over deze twee onderwerpen zijn eveneens uitgebreid aanwezig.

Antieke poppen accessoires en oud speelgoed horen ook thuis op deze beurzen. Er is voor elk wat wils, van betaalbaar tot de wat duurdere stukken voor de gevorderde verzamelaar. De standhouders met oude poppen hebben vaak kleding te koop en er wordt in aantrekkelijke gevallen ook antiek ingekocht.

Al 45 jaar is het zelf maken van poppen en beren een ijzersterke hobby gebleven in een periode waarin we toch steeds minder tijd hebben voor creatieve uitingen. Naast de vele “zelfdoeners” is er een grote groep verzamelaars van oude poppen en speelgoed, maar ook is er een groep ontstaan die hedendaagse poppen en beren verzamelt. Niet alleen om in vitrines te plaatsen, maar ook als aanvulling in het interieur. Het geeft net dat stukje warmte en speelsheid wat er soms ontbreekt, of het nou klassiek of modern is ingericht.

BRANCHEVERVAGING: Wij waken ervoor dat onze specialisatie niet 'verwaterd'. Niesje Wolters van Bemmel is niet alleen een bedrijfsnaam maar staat voor kwaliteit. Om te voorkomen dat wij niet aan de verwachtingen van poppen en berenliefhebbers voldoen, worden onze poppen en berenbeurzen niet 'vermengd' met andere hobby's zoals: 3D kaarten, sieraden, embossing, droogbloemen, etc.

ONZE VISIE:
Het neerzetten van een specialistisch concept, dat niet alleen inspeelt op een tijdelijke trend, maar ook op langere termijn sterk en levensvatbaar is, voor ons al sinds 1976, een uitdaging.
De verleiding om tijdelijke, vaak branchevreemde artikelen, te verkopen om extra inkomsten te genereren is wellicht groot, maar deze  verwatering is schadelijk voor de branche en op lange termijn een bedreiging  voor het voortbestaan van gespecialiseerde poppen en berenbeurzen. De consument vraagt om duidelijke positionering en kiest voor kwaliteit en zal afhaken als hij dit niet vindt in een verwaterd concept.
Voortdurend investeren wij om u een inspirerende omgeving te bieden. De accommodatie en service bepaald in hoge mate het succes van uw bezoek aan onze beurzen. In beide gevallen kunt u op ons vertrouwen.  Wij creëren ware beleving, dat zit in onze genen en wij doen dat graag!

VERWARRING: Het kan voorkomen dat u een (pers)bericht onder ogen komt waarin de suggestie wordt gewekt dat een beurs door Niesje Wolters van Bemmel georganiseerd wordt....om misverstanden te voorkomen adviseren wij u zo'n bericht altijd te controleren via de beursagenda op deze website of door ons een e-mail te sturen: info@niesjewolters.nlWat is een poppen en berenbeurs?
Inkoop en verkoop van privécollecties/verzamelingen van oude en antieke poppen, teddyberen of poppenhuizen:

Wij zijn een evenementenorganisatie en taxeren, kopen of verkopen geen poppen en/of teddyberen. Vanwege de wet op bescherming persoonsgegevens kunnen wij u helaas geen contactgegevens verstrekken van eventuele opkopers van privéverzamelingen. Een optie is om zelf een verkoop tafel(s) bij ons te huren op een poppen en berenbeurs.
Voor informatie over de mogelijkheid een stand te huren kunt u kijken op onze pagina met deelnameformulieren,daar vindt u alle details, heeft u vragen over de verkoop van een privécollectie op een beurs, dan staan wij u graag te woord: info@niesjewolters.nl

POPPENDOKTER:
Momenteel is er geen poppendokter werkzaam tijdens onze beurzen. Wij kunnen u helaas ook niet verwijzen naar een poppendokter.