GEANNULEERD!!
BELFORT BRUGGE BELGIE
DONDERDAG 16 JUNI 2022


Beste bezoekers en deelnemers,

Helaas moeten wij jullie mededelen dat wij genoodzaakt zijn de poppen en teddyberenbeurs op 16 juni 2022 in het Belfort te Brugge Belgie te annuleren.

Vandaag is ons door de gemeente Brugge te kennen gegeven dat de zaal ongeschikt is voor het organiseren van onze beurs, dit ten aanzien van nieuwe regels omtrent ontluchting en het toegestane aantal bezoekers in die ruimte. Vanwege de vele gebreken in  het Belfort, wordt het hele Belfort inclusief de hallen bovendien grondig gerenoveerd en vervallen ook onze toekomstige opties. De renovatie gaat ca. 10 jaar duren en daarna gaat de eigenaar van het Belfort (de gemeente Brugge) de zalen/hallen voor eigen gebruik innemen en aldus niet meer verhuren aan derden (ook de winkels onder het Belfort verdwijnen dit jaar, de huur voor deze ondernemers is inmiddels opgezegd).
Helaas komt hierbij een traditie van 34 jaar poppen en berenbeurzen in het Belfort ten einde....Het is voor ons en alle reeds ingeschreven deelnemers kort dag voor een dergelijke annulering, maar helaas zijn wij niet vooraf op de hoogte gesteld van deze ingrijpende maatregelen c.q. ontwikkelingen. Op deze korte termijn is het voor ons onmogelijk om naar een vervangende locatie te kijken, in Brugge zelf is er sowieso geen geschikte locatie, het Belfort had nu juist díe uitstraling waar poppen en teddyberen zo mooi tot hun recht kwamen. 

Dat betekent dat wij, voor nu in 2022 u nog 1 beurs kunnen aanbieden THE BIG EVENT op zondag 11 september 2022 in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch Nederland.