Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is dankzij het brede wegennetwerk en de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Parkeren kost € 12,00 voor een hele dag, koop uw parkeerkaartje in de ticketautomaten in de centrale hal. Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

Openbaarvervoer: U bereikt Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch vanaf het Centraal Station te voet in ongeveer 10 tot 15 minuten minuten. U dient daarbij de stationsuitgang “Brabanthallen” te nemen en de borden “Brabanthallen” te volgen.
Adres: Brabanthallen Diezekade 2, 5222 AK ’s-Hertogenbosch  - Nederland
Open op  zaterdag 14 september 2024 van 10:00 tot 17:00 uur
Je hond meenemen naar een druk evenement, hoe fijn is dat voor je viervoeter?
Te vaak hebben we als baasje een leuke dag, maar is het voor de hond minder leuk dan wij beseffen. Een evenement barst van de geluiden, geuren, en mensen met aai- en grijpgrage handen, voor een hond kan een evenement een regelrechte hel zijn, veel honden vertonen stress of zelfs uitputtingsverschijnselen. Wij als organisatie én hondenliefhebbers adviseren: Laat je hond gewoon lekker thuis en doe 'm dit niet aan. 

Hierbij een link naar een parkeerterrein voor campers, ca. 15 minuten rijden vanaf de Brabanthallen      https://www.dierenbos.nl/kamperen
Adres voor in uw navigatie:
Coppensdijk 20 in Vinkel