*

LUXURY DOLL & TEDDY BEAR EXPO
ZONDAG  27 MAART 2022
De LUXURY DOLL & TEDDY BEAR EXPO is een internationale poppen en teddyberenbeurs waar het unieke aanbod van de deelnemers wordt samengebracht in de meest luxe evenementenlocatie van Nederland; het MECC Maastricht. Met het gloednieuwe congrescentrum is alles erop gericht om de uitstraling naar het hoogste niveau te brengen. Gelegen in de Eurozone met buurlanden Duitsland en BelgiŽ op slechts een paar kilometer afstand, is het MECC de perfecte basis voor een groot internationaal evenement.
Per auto: Adres MECC Maastricht (hoofdingang - Parking P4)
Navigatie: Gaetano Martinolaan aanhouden Direct bij het naderen van Maastricht is MECC aangegeven op ANWB-borden, deze wijzen u de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht. Vanuit Amsterdam-Eindhoven neemt u de afrit 55 (Randwyck-MECC) vanuit Parijs-Luik neemt u afrit 56 (Gronsveld-MECC).
Per bus: Gemiddeld iedere vijf minuten vertrekt er een bus vanuit Maastricht centrum of Maastricht Centraal Station naar MECC Maastricht (bushalte Forum MECC).
Per trein: Station Maastricht-Randwyck ligt op 250 meter afstand van MECC Maastricht en is aangesloten op een internationaal spoorwegennet. Bovendien is er een regelmatige verbinding met Maastricht CS, dat is aangesloten op het (inter)nationaal spoorwegennet.  
Per vliegtuig: Op 10 km van MECC Maastricht ligt Maastricht-Aachen Airport, vanwaar MECC Maastricht per auto, taxi en bus binnen 15 minuten bereikbaar is.                                                                                                   Hotel: Het NH Maastricht ligt aan de rand van de historische binnenstad, pal naast het MECC. Forum, 110, 6229 GV Maastricht Nederland
Reservations: +31 (0)20 70 18 042 Tel.: +31 43 383 8281
nhmaastricht@nh-hotels.com

Tourbusreizen vanuit Belgie staan binnenkort op deze website. Wil je altijd op de hoogte zijn van de beurzen, schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Openingstijden: Zondag 27 maart 2022 van 10.00 tot 17.00 uur. Entreeprijs Volwassenen 10,- 65+ Ä 8,- Onlinetickets zijn vanaf januari 2022 verkrijgbaar in onze ticketshop voor Ä 8,75  Controleer altijd onze website voor de meest recente informatie! www.niesjewolters.nlNH Hotel naast het MECC
Het totaal vernieuwde MECC
Foto: Tafels in het MECC 2 meter lang en 0.70 diep