*

LUXURY DOLL & TEDDY BEAR EXPO
ZONDAG  27 MAART 2022
De LUXURY DOLL & TEDDY BEAR EXPO is een internationale poppen en teddyberenbeurs waar het unieke aanbod van de deelnemers wordt samengebracht in de meest luxe evenementenlocatie van Nederland; het MECC Maastricht. Met het gloednieuwe congrescentrum is alles erop gericht om de uitstraling naar het hoogste niveau te brengen. Gelegen in de Eurozone met buurlanden Duitsland en België op slechts een paar kilometer afstand, is het MECC de perfecte basis voor een groot internationaal evenement.
Per auto: Navigatie bezoekers: Forum 100 (bordjes MECC volgen vanaf de snelweg), parkeren op P4.
Navigatieadres deelnemers: Duboisdomein 5 - Deelnemers kunnen uitladen bij poort 14 en daarna parkeren op P10.

Parkeertarief bezoekers: de eerste 30 minuten zijn gratis, mits je langer blijft, dan wordt na 30 minuten het uurtarief van € 3,50 berekend. Bijvoorbeeld: als je de beurs 1 uur en 3 minuten bezoekt betaal je net zoveel wanneer je 2 uur binnen bent geweest etc. aldus de tijden worden steeds afgerond naar een heel uur.

Direct bij het naderen van Maastricht is MECC aangegeven op ANWB-borden, deze wijzen u de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht. Vanuit Amsterdam-Eindhoven neemt u de afrit 55 (Randwyck-MECC) vanuit Parijs-Luik neemt u afrit 56 (Gronsveld-MECC).
Per bus: Gemiddeld iedere vijf minuten vertrekt er een bus vanuit Maastricht centrum of Maastricht Centraal Station naar MECC Maastricht (bushalte Forum MECC).
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is heel goed; elke 10minuten rijd er een bus en elk 15min gaat er een trein van Station Randwyck naar  het Station Maastricht. Vanuit hier is het maar enkele minuten lopen naar het centrum. Via 9292 reist met je mee - 9292.nl kan je altijd de meest up to date tijden vinden.

Per vliegtuig: Op 10 km van MECC Maastricht ligt Maastricht-Aachen Airport, vanwaar MECC Maastricht per auto, taxi en bus binnen 15 minuten bereikbaar is.
Meer details staan ook op de website van MECC : www.mecc.nl
Restaurant voor wat lekkers of een lunch is aanwezig naast de hal (geen QR-code of coronpas/toegangstesten nodig)                                                                                                               
PINAUTOMAAT is aanwezig in de hoofdentree (max. € 250,-)
Hotel: Het NH Maastricht ligt aan de rand van de historische binnenstad, pal naast het MECC. Forum, 110, 6229 GV Maastricht Nederland Reserveren: +31 (0)20 70 18 042 Tel.: +31 43 383 8281              nhmaastricht@nh-hotels.com  (zie foto links)

Tourbusreizen vanuit Belgie staan op deze pagina.

Openingstijden: Zondag 27 maart 2022 van 10.00 tot 17.00 uur. Entreeprijs Volwassenen 10,- 65+ € 8,- Onlinetickets zijn verkrijgbaar in onze ticketshop voor € 8,75  Nieuwsbriefabonnees betalen bij inlevering van de kortingsbon (of tonen op je Mobiel)  € 8,00 aan de kassa in het MECC. (Kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding van een volwassene)

Wil je altijd op de hoogte zijn van de beurzen, schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Controleer altijd deze website voor de meest recente informatie!NH Hotel naast het MECC
Het totaal vernieuwde MECC
Foto: Tafels in het MECC 2 meter lang en 0.70 diep
Géén QR-CODE / CORONA PASPOORT géén TOEGANGSTEST géén MONDKAPJESPLICHT
Géén QR-CODE / CORONA PASPOORT Géén TOEGANGSTEST  Géén MONDKAPJESPLICHT Géén bezoekers limiet