SPECIAAL HOTEL ARRANGEMENT VOOR DEELNEMERS EN BEZOEKERS
HOTEL DE RUWENBERG
Hotel De Ruwenberg is gelegen op een 14ha landgoed, omringt door een groene omgeving met uitzicht op rivier de Dommel. Het hotel heeft een gunstige ligging op nog geen 10 minuten afstand van de historische binnenstad van Den Bosch, Noord-Brabant.
Ligging De Ruwenberg is gelegen in Sint-Michielsgestel, grenzend aan Den Bosch, in Noord-Brabant. Op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op het zeer authentieke landgoed van De Ruwenberg met zowel indoor als outdoor -ontspanningsmogelijkheden en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor 250 auto's. De afstand en reistijd van het hotel naar de Brabanthallen is:  8,9 km ca. 18 minuten
Hotel De Ruwenberg heef een bijzonder aantrekkelijk arrangement samengesteld voor onze deelnemers en bezoekers aan THE BIG EVENT in oktober 2021! Bovendien ontvangen alle bezoekers bij het boeken van een nacht een gratis weekend ticket voor THE BIG EVENT bij het inchecken (niet inwisselbaar voor contanten).

Logies & Ontbijt (of een ontbijtpakket) in een 1 persoons comfort hotelkamer voor € 90,00 per nacht (incl.BTW) inclusief gebruik van alle sport en ontspanningsfaciliteiten en een weekendticket voor THE BIG EVENT
(prijs is exclusief € 1,55 toeristenbelasting per persoon per nacht).

Logies & Ontbijt (of een ontbijtpakket) in een 2 persoons comfort hotelkamer voor € 105,00 per nacht (incl. BTW) inclusief gebruik van alle sport en ontspanningsfaciliteiten en twee weekendtickets voor THE BIG EVENT (prijs is exclusief € 1,55 toeristenbelasting per persoon per nacht).

Logies een driegangen keuze diner en ontbijt (of een ontbijtpakket) in een 1 persoons comfort hotelkamer voor 1 persoon € 125,00 per nacht (incl.BTW) inclusief gebruik van alle sport en ontspanningsfaciliteiten en een weekendticket voor THE BIG EVENT
(prijs is exclusief € 1,55 toeristenbelasting per persoon per nacht).

Logies een driegangen keuze diner en ontbijt (of een ontbijtpakket) in een 2 persoons comfort hotelkamer voor 2 personen totaal € 165,00 per nacht (incl. BTW) inclusief gebruik van alle sport en ontspanningsfaciliteiten en twee weekendtickets voor THE BIG EVENT (prijs is exclusief € 1,55 toeristenbelasting per persoon per nacht).

Deze speciale prijsaanbieding is per nacht en is geldig van vrijdag 22 oktober tot en met zondag 24 oktober 2021. Deelnemers en bezoekers kunnen een hotelkamer reserveren door een mail te sturen naar onder vermelding van: THE BIG EVENT met de gewenste boekingsdagen en naam receptie@ruwenberg.nl  Receptie telefonisch 0031- (0)73 5588888Brasserie

Een klein hapje kan genuttigd worden in onze brasserie, waar u kunt ontspannen bij het haardvuur.

Ontbijt

Als u vroeg naar de beurs moet, en u heeft geen tijd om te ontbijten, vraag dan bijtijds aan de receptie om een ontbijtpakket voor u klaar te maken.

De 196 hotelkamers hebben een moderne, comfortabele inrichting naar keuze met douche of bad en gratis internet en u kunt genieten van het indoorzwembad, de sauna's,fitness, squash- en tennisbaan en driving range.  
Er staan zowel indoor als outdoor faciliteiten tot uw beschikking, verdeeld over ons 14 hectare landgoed. De faciliteiten zijn uiteraard volledig gericht op de ontspanning na een lange dag en zijn inbegrepen bij uw verblijf aan De Ruwenberg. De sport- en wellness faciliteiten zijn 7 dagen per week geopend tussen 06:00 en 23:00 uur. Bij gebruik van het zwembad en de sauna is het dragen van zwemkleding verplicht.
Faciliteiten van De Ruwenberg
Routebeschrijving Auto

De Ruwenberg Hotel - Meetings - Events is gelegen op 5 kilometer van de A2 en 's-Hertogenbosch. Als u via de A2 reist, kunt u afslag 22 Sint-Michielsgestel nemen, om vervolgens via de Bosschebaan/N617 richting Sint-Michielsgestel te rijden (borden naar Schijndel/St. Michielsgestel/Den Dungen). Neem na
3,5 km op de rotonde de 1ste afslag naar de Hoogstraat. De Hoogstraat gaat over in de Sint Michielsstraat. Op de T-splitsing gaat u naar rechts en rijdt u op de Ruwenbergstraat. Ons landgoed bevindt zich aan de linkerkant.

Openbaar vervoer

Vanaf het station 's-Hertogenbosch kunt u de taxi of bus 154 (richting Eindhoven) naar Bushalte De Ruwenberg nemen. Bij het verlaten van de bus loopt u naar de T-splitsing, waar u rechts gaat, de Ruwenbergstraat in. Ons landgoed bevindt zich aan de linkerkant. Totale reistijd is ongeveer 30 minuten.

Taxi

Hotel De Ruwenberg kan voor u uw vervoer regelen vanaf de verschillende luchthavens naar het hotel. U kunt de speciale tarieven opvragen bij de receptie.
Daarnaast kan Hotel De Ruwenberg voor u een taxi regelen van en naar De Brabanthallen waar The Big Event plaatsvindt, u kunt dit aangeven/reserveren bij de receptie. De tarieven voor een enkele reis bedragen:
Taxikosten Ruwenberg - Brabanthallen
€ 28,95 auto 4 pers
€ 39,45 bus  8 pers

ADRES:
Hotel de Ruwenberg
Ruwenbergstraat 7
5271 AG Sint-Michielsgestel
Nederland
Telefoon 073 55 88 888
receptie@ruwenberg.nl
ADRES:
Ruwenbergstraat 7
5271 AG Sint-Michielsgestel  Nederland
Telefoonnummer
0031- (0)73 5588888
E-mail: receptie@ruwenberg.nl
Website: www.ruwenberg.nl
Restaurant & Bar 

Heerlijk genieten! De bar en het restaurant staan beide garant voor de gastvrijheid die u verwacht. Of het nu gaat om een volledig diner met een goed glas wijn of een simpele bitterbal met een ijskoud biertje, De Ruwenberg regelt het voor u! Kies voor het arrangement inclusief het 3 gangen keuze menu.
Attentie! We presenteren voor THE BIG EVENT op 23 en 24 oktober 2021
1. Logies ontbijt en een weekendticket voor THE BIG EVENT
2. Logies ontbijt inclusief een 3 gangen keuze diner en een weekendticket voor THE BIG EVENT
1
2
Vanwege het Coronavirus hebben wij tot onze grote spijt moeten besluiten dat het niet verantwoord is THE BIG EVENT op 29 en 30 mei 2021 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch Nederland te laten plaatsvinden. Alle vooraf gekochte tickets van maart, mei en of oktober 2020 zijn onbeperkt geldig en in te leveren op een beurs naar keuze. De eerstvolgende beurs van THE BIG EVENT vindt plaats op 23 en 24 oktober 2021. .
LEES ALLES OVER DE HUIDIGE SITUATIE OP DEZE 'CORONA PAGINA' door HIER te klikken.