Brabanthallen 's-Hertogenbosch is onlangs van buiten en binnen indrukwekkend gemoderniseerd en daarmee de mooiste evenementenlocatie van Nederland. Daarbij is de ligging van de stad 's-Hertogenbosch ook een groot voordeel: met diverse snelwegen, het openbaar vervoer op loopafstand en verschillende hotels in de gezellige binnenstad is het dé ideale evenementenlocatie.
Adres: Brabanthallen Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch Nederland

THE BIG EVENT wordt imet ingang van 2025 twee maal per jaar georganiseerd en is
's werelds grootste evenement op het gebied van poppen en teddyberen.
De Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch Nederland opent op zaterdag 8 maart haar deuren voor de 35e. editie. Overigens is de beursagenda voor 2024 - 2025 én 2026  reeds bekend, de data vind je op DEZE pagina.
Voor beide edities rijden er tourbussen vanauit België
naar de Brabanthallen.

Sinds 1976 is dit evenement een onmisbaar hoogtepunt waar duizenden verzamelaars van over de hele wereld samenkomen.

Laat je verrassen door de diversiteit aan poppen en teddyberen, met bekende namen zoals Blythe, Smart, Dollfie, BJDolls en Reborn Babies, allemaal aangeboden door enkele honderden exposanten. Ontdek ook onze sectie gewijd aan antieke poppen en accessoires, zorgvuldig samengesteld door dealers uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Groot-Brittannië. Verder zijn er stands poppenhuisminiaturen en een scala aan kleding, accessoires en materialen beschikbaar.

Ben jij een kunstenaar met een passie voor het creëren van unieke poppen,teddyberen of poppenhuisminiaturen? Of ben je een antiekdealer met een bijzondere verzameling oude poppen en accessoires? Dan is dit jouw kans om deel te nemen aan de 35e editie van onze poppen- en berenbeurs.
Meld je vandaag nog aan en verzeker jezelf van een plekje op dit evenement via Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt!
KLIK HIER VOOR HET DEELNAMEFORMULIER

De Brabanthallen zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur
Voor verdere vragen of meer informatie, bezoek onze website: www.niesjewolters.nl of neem contact met ons op via info@niesjewolters.nl of bel ons op 0031 (0)6 300 99 458. We kijken ernaar uit om jou te mogen verwelkomen op onze beurs!

Kaartverkoop: E-TICKETS OF CONTANT AAN DE KASSA
De kassa's in de Brabanthallen zijn vanaf 10.00 uur open daar kan u contant een entreekaartje kopen. De reguliere entreeprijs is € 12,- voor volwassenen 65+ € 10,- en € 10,00 voor nieuwsbriefabonnees bij inlevering van uw kortingsbon (of laten zien op uw mobiel). Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene. Online tickets koopt u HIER

ADRES EN PARKEREN Komt u met de auto Navigatie/GPS:
Brabanthallen Diezekade 2, 5222 AK ’s-Hertogenbosch Nederland
Parkeren op het parkeerterrein van de Brabanthallen is tegen betaling de kosten € 12,- voor een dagkaart. Parkeerticket-automaten staan in de hoofdentree.

GELD PINNEN OP DE BEURS Bij sommige standhouders kan je pinnen, wij weten niet hoeveel van de (paar honderd deelemers) voorbereid zijn met een pinmogelijkheid.
Een
Tikkie is een optie, lees daar hieronder alles over. De dichtsbijzijnde pinautomaat staat bij het station Den Bosch. De Brabanthallen heeft zelf dus GEEN pinautomaat.
OPLOSSINGEN:
Standhouders kunnen zelf voor een paar tientjes een pinmogelijkheid aanschaffen bij bijvoorbeeld: SumUp een betaalbare en eenvoudige betaalunit zonder contractkosten.
Wat is een Tikkie?
Tikkie is een gratis app waarmee gebruikers gemakkelijk geld terugvragen bij anderen. Bijvoorbeeld na een etentje met een groep of een uitstapje waarbij iemand (alle) kosten vooruit heeft betaald. Via de app maakt die persoon een betaalverzoek, ook wel een Tikkie genoemd, voor het juiste bedrag. Dit verzoek wordt vervolgens via WhatsApp of sms verstuurd naar de mensen die nog moeten betalen. Vooral jongeren zeggen na het afrekenen vaak tegen elkaar: 'Ik stuur je een Tikkie'. In andere woorden: 'Ik stuur je een betaalverzoek'.
De mensen die moeten betalen hebben de app zelf niet nodig. Zij tikken op de link en betalen met iDEAL via hun eigen bank. Tikkie is verbonden met het rekeningnummer van degene die het betaalverzoek verstuurt. Zo wordt geld gemakkelijk en snel overgemaakt, de ontvanger kan direct zien dat het geldbedrag op de rekenig staat bijgeschreven.

Er is een beperkt aantal  invalidenparkeerplaatsen voor de entreehal. De Brabanthallen heeft geen rolstoelen ter plekke te huur of beschikbaar.

PERS: Voor meer informatie, persfoto's, interviews, lezersaanbiedingen, acties, prijsvragen etc. kunt u contact opnemen met Suzan Wolters of Paul
telefoonnr. 0031 (0) 6 300 99 458   e-mail: info@niesjewolters.nl    


 
 
Je hond meenemen naar een druk evenement, hoe fijn is dat voor je viervoeter?
Te vaak hebben we als baasje een leuke dag, maar is het voor de hond minder leuk dan wij beseffen. Een evenement barst van de geluiden, geuren, en mensen met aai- en grijpgrage handen, voor een hond kan een evenement een regelrechte hel zijn, veel honden vertonen stress of zelfs uitputtingsverschijnselen. Wij als organisatie én hondenliefhebbers adviseren: Laat je hond gewoon lekker thuis en doe 'm dit niet aan. 
Hierbij een link naar een parkeerterrein voor campers, ca. 15 minuten rijden vanaf de Brabanthallen      https://www.dierenbos.nl/kamperen
Adres voor navigatie:
Coppensdijk 20 in Vinkel
Inschrijfformulier 8. Maart 2025 - Applicationform- Anmeldeformular - Formulaire d'inscription