Ticket voorverkoop voor de grote int. poppen en berenbeurs 26 en 27 augustus 2017 in Brugge Belgie zijn vanaf nu op deze pagina te bestellen. De entreeprijs aan de kassa is € 10,- p.p. via deze voorverkoop slechts € 6,95 p.p en bij inlevering van een 'nieuwsbrief/abonnee kortingsbon' slechts € 5,- p.p. Uw ticket is geldig op een dag naar keuze: zaterdag of zondag.

Ticket voorverkoop voor 'The Big Event' in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch Nederland 21 en 22 oktober 2017  De entreeprijs aan de kassa is € 10,- p.p. via deze voorverkoop slechts € 6,95 p.p en bij inlevering van een 'nieuwsbrief/abonnee kortingsbon' slechts € 6,- p.p.
Het maakt niet uit welke keuze je maakt, je ticket geeft toegang tot de poppen en berenbeurs én de poppenhuizen en miniaturenbeurs die in de Diezehal en de Peelhal plaatsvinden. Deze tickets zijn nu te bestellen
Twee beurzen voor de prijs van één!! Uw ticket is geldig op een dag naar keuze: zaterdag of zondag.

Kinderen tot 12 jaar hebben geen ticket nodig (gratis). U hoeft niet in de rij bij de kassa te gaan staan en mag meteen doorlopen met het ticket naar de controle bij de hal. Heeft u hulp nodig om de tickets te bestellen, mail dan uw vragen naar: support@ticketscript.com met vermelding van www.niesjewolters.nl  poppen en berenbeurs of poppenhuizenbeurs.


Openingstijden zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en zondag van 11:00 tot 16:00 uur

voorverkoop tickets !