NIESJE  WOLTERS  VAN  BEMMEL
Waarom Brugge
Brugge klein en fijn, een stad op mensenmaat
unieke sfeer, alles op wandelafstand, boordevol geschiedenis authentieke en aparte locaties, verrassende hoekjes en kantjes een gevarieŽerd cultureel aanbod, uitstekende hotels, voor elk wat wils de volledige binnenstad behoort tot het UNESCO Werelderfgoed !

PARKEERMOGELIJKHEDEN en MEER INFORMATIE: KLIK HIER

Sprookjes bestaan in Brugge!
Zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017

Voor het 31e jaar wordt in de mooiste stad van BelgiŽ een omvangrijke internationale
twee- daagse poppen en berenbeurs gehouden. Een grote groep enthousiaste
liefhebbers komt ieder jaar van heinde en verre voor dit bijzondere evenement naar
Brugge toe. De sfeer van de prachtige stad Brugge (ook wel klein VenetiŽ genoemd)
en de Hallenzalen van het Belfort, geven je een onmiskenbaar gevoel van nostalgie
en past perfect bij het thema poppen en teddyberen.

Een mix van buitengewoon fraaie antieke en oude poppen en teddyberen wordt
jaarlijks door gerespecteerde en deskundige antiekspecialisten
te koop aangeboden. Het oude speelgoed in combinatie met de hedendaagse
populaire 'reborn' baby's, de fantasie poppen en de kunstig gemaakte teddyberen
zorgen voor een onvoorstelbaar leuke en interessante variatie.
Een kundige poppen- en berendokter zorgt ervoor dat uw oude pop of  teddybeer
die mankementen hebben opgelopen in hun bestaan, weer wordt opgeknapt.
Openingstijden: zaterdag 26 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
zondag 27 augustus van 11.00 tot 16.00 uur. De reguliere entreeprijs is voor
volwassenen Ä 10,- en 65+ Ä 8,- p.p. kinderen tot 12 jaar gratis onder begeleiding.
Voor nieuwsbriefabonnees met de bon uit de nieuwsbrief is de entreeprijs Ä 5,- p.p.

Maak er een leuk weekend van en kijk op deze website: www.brugge.be voor uitgaanstips in en om Brugge om uw bezoek aan te vullen, u vindt op beide websites alle informatie over openbaarvervoer, voor parkeermogelijkheden KLIK HIER, routebeschrijvingen, hotelinformatie, musea, rommelmarkten, etc.
Adres beurslokatie: Hallen Belfort, Markt 7, 8000 Brugge BelgiŽ.


ATTENTIE bezoekers! Als u door de poort loopt van het Belfort, komt u op de oude binnenplaats met twee trappen; links en rechts. Meestal is de trap rechts zeer druk met bezoekers voor de uitkijktoren, daardoor staat u wellicht per abuis en voor niets lange tijd in de rij wachtenden voor de toren, let daar op! Het is te adviseren de traplinks op te lopen die wordt het minst gebruikt en u bent snel binnen! Voor de poppen en berenbeurs zijn overigens wel aan beide kanten links ťn rechts van het Belfort een kassa open, (voor bezoekers die geen trap kunnen lopen is er een lift aanwezig, rechts in de hoek van de binnenplaats.)

Deelnemers Heeft uw auto GPS (navigatiesysteem) vul dan in: Steenstraat, aan het eind van deze (eenrichtingsverkeer) winkelstraat komt u eenvoudig op de Markt uit, rechts ziet u het plein voor het Belfort en de poort. Deelnemers moeten over het plein voor het Belfort (waar de frietwagens staan) door de oude poort heen om op de binnenplaats de auto te lossen (niet blijven staan! klik voor parkeermogelijkheden op deze link). Opbouwen kan ook op vrijdag 25 augustus vanaf 10:00 tot 15:00 uur of zaterdagochtend vanaf 7:00 uur. Vrijdag kunt u gebruik maken van een verhuislift met begeleiding van 3 assistenten die uw goederen van het plateau naar een kar op de eerste verdieping brengen tot 14.00 uur kunt u gebruik maken van deze extra lift. Zaterdagochtend kan gebruik worden gemaakt van de trap en voor lichte spullen de kleine personenlift.
Auto elders parkeren (zie link) auto's die vůůr de poort op het plein staan worden bekeurd...
Organisatie Niesje Wolters van Bemmel. Informatie voor bezoekers en deelnemers: e-mail: info@niesjewolters.nl Tel: 0031 (0) 578 628767

BEZOEKERS Parkeren Station / gratis bus /bushalte omgeving Belfort:
De parking Centrum Station is de grootste en goedkoopste publieke parking van Brugge. KLIK HIER voor de parkeertarieven. Op vertoon van het parkeerticket (aan de lijnwinkel Station) reizen zowel de chauffeur als drie passagiers van de wagen gratis naar en van het centrum met de bus op de dag dat de auto op de parking wordt geplaatst.Hondenbeleid:
Wij als organisatie ontmoedigen zoveel mogelijk deelnemers en bezoekers een hondje mee te nemen, er is momenteel een ongewenste toename van hondjes tijdens de poppen en berenbeurzen! Het is  veel te druk voor een hondje en dat geeft een groot risico voor te veel stress. Daarnaast ervaren collega deelnemers ťn bezoekers overlast, bijvoorbeeld het luide blaffen als honden elkaar tegenkomen. Het wordt niet aanbevolen om uw hond mee te nemen, ook niet op karretjes, in tassen, op de arm of anderszins.
Wij verzoeken iedereen hier rekening mee te houden en indien mogelijk van te voren een oppas voor de hond te regelen.

Onze beurslokatie:
Het Belfort
Kijk op Pinterest voor meer foto's van deelnemers in Brugge